Letters to the Editor

Letter to the Editor: Accessibility at AHA Headquarters

Jesse Lemisch, September 2016

To the editor:

Photograph of AHA townhouse reproduced here from the April 2016 issue Your picture of the entrance to AHA national headquarters (“Townhouse Notes,” Perspectives on History, April 2016) conveys a message of extreme inaccessibility: a steel fence and eight steps up! Is there maybe a back door for those of us who are, er, differently abled?

Jesse Lemisch
John Jay College of Criminal Justice, City University of New York (emeritus)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. Attribution must provide author name, article title, Perspectives on History, date of publication, and a link to this page. This license applies only to the article, not to text or images used here by permission.

The American Historical Association welcomes comments in the discussion area below, at AHA Communities, and in letters to the editor. Please read our commenting and letters policy before submitting.